Ismerd meg a BradoLife 1,5 l-es fertőtlenítő gélt!

A BradoLife kézfertőtlenítő gélekkel otthon és munkahelyen is tiszta és friss környezetet tudunk kialakítani, amelyben védve vagyunk a fertőző baktériumoktól, a gombáktól és a vírusoktól.

Azonban erre nem csak otthonunkban és a munkahelyünkön van szükség, hanem olyan helyeken is, ahol sok ember megfordul egy időben. 

Gazdaságos kiszerelés intézményeknek!

A BradoLife kézfertőtlenítő gélek jelentik a megoldást a kifogástalan higiénia külső körülményektől független biztosítására. Mivel ezek a fertőtlenítő gélek víz nélkül tisztítanak és fertőtlenítenek, akkor sem kell feladnod a személyes tisztaság iránti igényed, ha valahol éppen hirtelen nem tudsz vízközelbe kerülni.

Gyors és hatékony megoldás kezeid tisztaságának helyreállítására. Minden olyan esetben jól jön, amikor kezeid tisztaságát egyik percről a másikra helyre kell állítanod, egy alapos kézmosás hatását kiválthatod a fertőtlenítő gél használatával.

A 1,5 literes BradoLife kézfertőtlenítő gél  kifejezetten alkalmas minden olyan helyre, ahol nagyobb mennyiségben használják. Például intézményekben, kórházakban, iskolákban, éttermekben, üzemekben, irodákban, stb. 

Teljes körű higiénia kompromisszumok nélkül!

A BradoLife kézfertőtlenítő gélek hatásos megoldást kínálnak az alapvető tisztasági igényeknek való megfelelésre. Külön előnyük a széles spektrumú védelem, vagyis nem csupán a jól ismert baktériumokkal, hanem a gombákkal és a vírusokkal szemben is hatékony védelmet biztosítanak.

Kézfertőtlenítő termékeink leginkább kedvelt tulajdonságai:

  • nem ragad
  • gyorsan elpárolog
  • kellemes illata van
  • nem folyik
  • nem szárít
  • hatékonyan fertőtlenít

A termékek alkalmazásakor ügyelj a biztonságra! Használat előtt mindig olvasd el a címkét és a használati útmutatót!