Ismerd meg a praktikus BradoLife kéz- és bőrfertőtlenítő sprayt!

Otthonunkban rendszerint nem szükséges professzionálisan steril környezetet kialakítani. Egyes esetekben azonban nem árt fokozottan figyelni a higiéniára.

A BradoLife pumpás fertőtlenítő spray kiválóan alkalmas kezeid és bőröd higiéniás fertőtlenítésére otthoni körülmények között is, ha az átlagos tisztaságnál többre vágysz.

Mikor ajánlott a BradoLife fertőtlenítő spray?

A BradoLife fertőtlenítő spray használata javasolt mindahányszor, amikor kiemelten fontos a bőr, illetve a kéz szakszerű fertőtlenítése:

  • Injekció beadásakor fennálló fertőzésveszély megelőzésére kötelező a bőrfertőtlenítés. (pl. cukorbetegek esetén inzulin)
  • Újszülött látogatásakor, amikor veszélyes baktériumok kerülhetnek a gyerekre a látogatók kezéről, nem árt az extra óvatosság.
  • Tetoválás során, illetve tetoválások otthoni kezelésére szolgáló fertőtlenítési, gyulladáscsökkentő megoldás.
  • Kiemelt törődést igénylő élethelyzetekben, ha különösen fontossá válik a testfelület megtisztítása, a pumpás fertőtlenítő spray professzionális színvonalú, megnyugtató biztonságot képes nyújtani.

BradoLife, a szakszerű választás!

Az egészségügyi dolgozók munkaköre megköveteli a leghatásosabb fertőtlenítőszerek használatát. Ezért az ő döntéseikre irányadóként tekinthetünk ezen a téren. A BradoLife termékcsaládot a Brado márka kórházi felhasználásának tapasztalataira alapozva hoztuk létre, miután ezek a termékek remekül helyt álltak a magas fokú higiéniát igénylő környezetben.

A BradoLife hatásának megbízhatóságát mi sem támasztja alá jobban, mint az, hogy a Brado termékeket 30 éve kiváló eredményekkel használják az egészségügyben. Ezen tapasztalatokra építve kerültek kifejlesztésre a lakossági felhasználásra optimalizált termékek.

A termékek alkalmazásakor ügyelj a biztonságra! Használat előtt mindig olvasd el a címkét és a használati útmutatót!