Ismerd meg a 350 ml-es BradoLife fertőtlenítő folyékony szappant!

Szeretteid egészségének alapja a megfelelő otthoni higiénia. Ehhez olyan terméket kell választanod, amely az egész család számára ideális és hatékony védelmet nyújt. Akár a saját tökéletes kéztisztaságodról, akár a teljes családéról szeretnél gondoskodni, válassz a professzionális színvonalú tisztaságot nyújtó, pumpás kiszerelésű BradoLife fertőtlenítő folyékony szappanokat!

A szakértők fertőtlenítő szappana

Nem szükséges kórházi szintű steril környezetet teremtened otthonodban ahhoz, hogy megelőzd a fertőző betegségeket, a kéztisztaság azonban alapvető feltétele a kórokozók elleni védekezésnek. Ezért az optimális kézhigiénia érdekében a legjobb, ha olyan gyártó termékét választod, aki komoly egészségügyi beszállítói tapasztalatokkal rendelkezik, és olyan kimagaslóan hatékony termék mellett dönt, amelynek fertőtlenítő hatását laboratóriumi vizsgálatok igazolják.

A BradoLife fertőtlenítő folyékony szappanok ilyen termékek. A Brado termékeket 30 éve kiváló eredményekkel használják az egészségügyben. Ezen tapasztalatokra építve kerültek kifejlesztésre a lakossági felhasználásra optimalizált termékek.

Kell-e jobb reklám annál, minthogy a kórházak különböző osztályain gyakran találkozhatsz Brado termékekkel? 🙂

Használd Te is bátran!

  • Hosszan tartó és lassú lefolyású betegségektől óvhatod meg magad és szeretteid, ha a BradoLife pumpás folyékony szappannal egy csapásra hatástalanítod a fertőzésveszélyt! Ennek érdekében rögtön moss kezet meleg vízzel, miután az utcáról, közösségi térből belépsz otthonodba vagy beérsz a munkahelyedre.
  • Akkor is, ha sietsz, fordíts megfelelő gondot és elegendő időt a kórokozók elleni harcra! A kézmosás optimális időtartama nem a sokaknál átlagosnak mondható 5 másodperc, ami alatt a kezüket gyorsan beszappanozzák, majd pedig sietve leöblítik, hanem legalább fél perc körüli!
  • A BradoLife pumpás folyékony szappanok használata olyan megnyugtató otthoni szertartássá válhat, amely hazatéréskor jelzi a környezet megváltozásával járó fokozott figyelmet és igényességet a magánszférája tisztasága iránt.
  • Azzal, hogy kezünket megtisztítjuk a baktériumoktól, nem csupán önmagunkat védjük meg a leggyakoribb betegségektől (nátha, influenza, különféle bőrbetegségek stb.), hanem a velünk együtt élők iránti törődésünket és tiszteletünket is kifejezzük.
  • Életünknek erre az elhanyagolhatatlanul fontos mozzanatára szakszerű megoldást kínál a BradoLife.
Ha biztonságos kézfertőtlenítésre tartasz igényt, keresd a BradoLife fertőtlenítő folyékony szappanokat!

Próbáld ki mindegyik illatot!

Klasszikus

Aloe Vera

Kamilla

Levendula

A termékek alkalmazásakor ügyelj a biztonságra! Használat előtt mindig olvasd el a címkét és a használati útmutatót!